05 Jun 2012

Yasmin Johan Eusoffe @ Yasmin J Hunwick

Tetibe pagi ni aku terbaca kisah seorang remaja perempuan yang baru saje meninggal dunia semalam or kelmarin (aku xberape sure). Aku tak kenal pun dia, tapi rasa macam nak baca kisah dia. Kebetulan nampak ada kawan aku kat FB share pasal twitter yang telah dipos kan oleh arwah beberape bulan sebelum dia meninggal. Tu macam petanda2 arwah bakal pergi selama2 nye. Cantik jugak orangnye. Muda lagi, tapi dah aktif berblog. Aku tengok blog dia nampak seperti orang dewasa. Kalau korang nak bace blog die, pergi lah ke link ni http://misschronicz.blogspot.com/ . Al-Fatihah buat arwah. Semoga roh nya dicucuri rahmat. Aminn..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan